nedeľa 15. februára 2015

Moje PaPúúú

Aojte :)

Prajem Vám pekný nedeľný večer :) Už o niekoľko hodín sa prehupsneme do nového týždňa, a nie len to. Pre väčšinu vysokoškolákov začína práve 16. februára letný semester. A viete, že sa už aj teším :) Na to všetko dookola, ten zhon, čakanie pred triedou, utekanie na električku, tlačenie sa v 39 :D Navyše ma baví vzdelávať sa. Je to divné? A nie som bifľa!!! :D Proste ma fascinuje tento svet. Je taký veľkýýý, chcela by som ho celý poznať, odhaliť všetky jeho tajomstvá. No na to by mi bol asi jeden život málo. Na druhej strane, asi by sa mi ten svet nepáčil tak veľmi, keby že o ňom viem úplne všetko. Asi je lepšie strčiť chvost medzi nohy, sklopiť uši a byť len vďačný za tú krásu tajomstva života :) Tento článok však nebude o mojom filozofovaní :) Spravím Vám takú menšiu exkurziu do mojej reštaurácie, v ktorej sa podáva ...

Na raňajky: 


Vajíčko, šunka,syr, karička light,zeleninka a ražná žemľa z Dm-ka :) 


Raňajky pre mliečnych alergikov. Omeleta z 2 bielkov, 1 celého vajca, kukurice, špenátu a na vrch rozdrobeným syrom tofu :) Pripravené na oriešku masla.

Miešané vajíčko a 2 bielka s brokolicou, cesnakom a olivami, pripravené na kokosovom oleji. K tomu ešte zeleninka podľa chuti zákaznika, napríklad cherry a uhorka. Ranná šálka čierneho čaju nesmie chýbať. Do práce pribalíme aj vodu v kvalitnej fľaši :D 

Po tréningu: 

Krígeľ Proteínovej peny s domácimi černicami 

Na obed:

Kuracie prsia s brokolicou pripravené na cesnaku, olivách a bielov víne. Obohatené o zdravé avokádo a bielu fazuľku. V ponuke aj možnosť pridať si neobmedzené množstvo ďalšej zeleniny, napríklad o ružičkový kel :)
Niečo pre milovníkov domácej kuchyni. Fitness bryndzové halušky. Recept je zatiaľ tajomstvom šéfkuchára.


Opäť niečo pre mäsochtivých- kuracie závitky plnené špenátom a farebnou paprikou. Ako príloha sa podáva ľubovoľná zelenina, ryža a špenátovo-papriková omáčka s taveným syrom.

Olovrant


Na kokosovom oleji udusená mrkvička, čínska kapusta, 1/3 bieleho tofu. Vnútri na vás čakajú chrumkavé oriešky. Pri podávaní si vás podmaní vôňa škorice. Pozor! Bez cukru! Ochutené 1čl proteínu. 

Na večeru:



Korenený údený losos s rímskym šalátom, brokolicou. Ochutené panenským olivovým olejom a citrónovou šťavou. 
Pre vegetariánov- rybka udusená na troške masla s rybím korením bez glutamánu a plátkom enciánu, ako príloha (ku všetkým naším jedlám ) je brokolica :)

Veríme, že Vám u nás chutilo a tešíme sa na ďalšiu návštevu! :) 
















3 komentáre:

  1. pre vegetarianov? vegetariani predsa nejedia ryby :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niektoré formy vegetariánstva nepripúšťajú konzumáciu akýchkoľvek živočíšnych potravín. Najznámejší sú ale pasco vegetariáni, ktorí papajú ryby,vajcia a mlieko- no nejedia mäso zo zvierat. :)

      Odstrániť
    2. forma vegetarianstva ktora nepripusta akekolvek zivocisne potraviny je veganstvo

      Odstrániť

Motív Úžas, a. s.. Autor obrázkov motívu: lobaaaato. Používa službu Blogger.